Wraps met geroosterde groenten

Wraps met geroosterde groenten

Voor 4 personen

0

Ingrediënten:

1 rode ui, in achten
1 rode paprika, zaadjes verwijderen en in achten
1 kleine aubergine, in achten
1 courgette, in achten
4 el olijfolie extra vierge
1 teentje knoflook, geperst
Zout en peper
100 g vegetarische feta, verbrokkeld
1 klein bosje verse munt, in reepjes
4 totillawraps à Ø 25 cm

Werkwijze:

Verwarm de oven voor op 220° C. Meng de groenten, olie en knoflook, breng op smaak met peper en zout. Verdeel alles over een bakplaat met antiaanbaklaag. Rooster de groenten 15-20 minuten in de oven, tot ze goudbruin en gaar zijn.

1

Neem de groenten uit de oven, laat afkoelen en meng de feta en de munt erdoor.

2

Verhit een koeken- of grillpan bijna tot aan het rookpunt en bak de wraps hierin aan beide kanten (10 seconden per kant)

3

Verdeel het groentemengsel als een dikke streep over het midden van de wraps.

4

Rol de wraps op, snijd ze schuin doormidden en serveer meteen.

5

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.